Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

1,2,3 fuga dupa ei, ACC

1,2,3 fuga dupa ei, ACC
Marian Cobarlie

La sfarsitul lui septembrie in Sema Parc a fost un nou concurs de boulder:1,2,3 fuga dupa ei. Fuga dupa amenajatori: Oliver Batar, Silviu Corciovei (Neghinita, care intre timp a facut si un 8c) si George Maris.

Adrian Batar

Amenajare a fost ireprosabila. Traseele au gost gandite si aranjate inaintea concursului, iar la fiecare categorie dura fix 15 minute sa fie puse pe panou. Felicitari baieti.

 

Maistrul de ceremonii si DJ- a fost Neghinita, care stie sa faca atmosfera si nu s-a sfiit nici de data asta.

Arina Trifu

In finala, la baieti master a castigat Dan Ungureanu cu un top dat numai de el. Surpriza a venit insa la rookie, unde am vazut in finala multi cataratori noi (in peisajul concursurilor). Este un lucru bun, iar treburile incep sa se mai aseze. S-a mai ratacit si cate un sportiv, care catara de 20 de ani, prin finala la rookie, dar asta face selectia sa fie mai aspra.

Este discutabila participarea cataratorilor cu experienta (peste 10 ani, si concursuri castigate) la rookie. Cred ca sunt cateva cauze care favorizeaza asta:
-lipsa unor reguli clare de participare, in locul unei deontologii competitionale (care nu tine)
-diferenta prea mare de dificultate intre trasele de master si rookie (participantii aleg de obicei volum, nu grad)
-lipsa unei cotegorii old boys, sau +35, care sa cuprinda si cataratorii care nu au ajuns niciodata intr-o finala de master.

Robert Cohn

<

Sub nici o forma nu vreau sa descurajez participarea cuiva la concursuri, poate in viitor numarul in crestere al “veteranilor” va crea o noua categorie.

La fete, a fost revenirea surorilor Trifu. Antonia si-a adjudecat primul loc, printr-o finalizare a unui “jump” spectaculos. A fost un traseu, care, a ridicat sala in picioare.

Antonia Trifu

Sezonul rece a readus cataratorii in sali, iar concursurile incep sa apara.

 

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.