Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

1,2,3 Fuga dupa ei, Fabrica, octombrie 2014

1,2,3 Fuga dupa ei, Fabrica, octombrie 2014
Marian Cobarlie

Intr-o friguroasa zi de tomano-iarna, la Fabrica a avut loc ultima editie a competitiei 1,2,3 fuga dupa ei (ultima din acest an, dupa atmosfera din sala :))

In finala au fost trei categorii: agitati, fete, mereu tineri (+35). Ma intreb cand o sa vedem o finala de fete +35?

Traseele, amenajate de Oli, George si Siliviu (Neghinita) au fost destul de divesificate.

La Fete si +35, traseul rosu a impus un “jump”, dintr-o plecare destul de incomoda. La fete, experienta Antoniei si-a spus cuvantul si a trecut pasul. Insa finalul traseului i-a pus ceva probleme, fiind un pas de forta (in seara asta tehnica ei a fost cu un pas (doi) peste pregatirea fizica.

 

 

Antonia Trifu

Traseul V1, F3- a fost unul de echilibru cu un ”jump” la final. In oglinda il putem compara cu traseul A1.

Adrian Batar

Catalin Petrescu

Traseul F2, V3 a impus o plecare cu prize de mana in opozitie. Baietii au trecut mai usor de plecare (majaritatea au trecut in blocaj). Tot la Antonia am vazut un cuplu bun (o viteza de reactie super), reusind sa treaca pasajul destul de lejer.

La traseul A2, lait-motivul a fost “intepate”, sau  “cele mai mici prize din sala”. Chiar si asa, a fost trecut  (nu foarte usor) de catre jumatate din concurenti.

Bogdan Micu Traseul A3, a dat castigatorul- pentru al treilea an consecutiv- Daniel Ungureanu. Diferenta a dat-o un pasaj la iesirea dintr-un tavanel pe care Daniel l-a trecut in maini.

DSC_0600 (533x800)

Acesta este primul concurs pe care l-am vazut, dupa sezonul de vara (stanca). Am ramas foarte placut surprins de “sportivii” lui Robert (Cohn). Astfel Beatrice a prins finala la fete, MiKi Tottone (sper sa fi scris bine) a fost in finala +35. Cat despre Bitza…Bitza- intr-o scurta pauza din concurs, a raspuns la provocarea lui Neghi si a facut traseul V2, fara nici o problema (incaltat in pantofi de strada).

Bita

Felicitari organizatorilor….ne vedem la anul :)))))

 

 

 

 

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.