Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Adrenalin, concurs copii-iunie 2013

Adrenalin, concurs copii-iunie 2013
Marian Cobarlie

Clubul Adrenalin a inaugurat noul panou de catarat din Sfantul Gheorge cu un concurs de bouldering pentru copii.

adrenalin2

 

Panoul se afla in centrul orasului, in curtea Hotelului Parc. Locatia este foarte frumoasa, plina de verdeata, linistita si foarte curata. La 5 minute de mers pe jos, gasesti mai multe terase, restaurante sau magazine.

Sala este dedicata pentru boulder si este organizata ca un patrat pe interiorul caruia se afla placile. Gasesti inclinatii cu unghiuri diferite, prize noi, volume, poate i-ar fi prins bine si un tavanel, dar nu este totul gata.

adrenalin4

Concursul a fost bine organizat, pe mai multe etape de varste, incepand cu 5 ani si terminand cu 17. Copiii au intrat in doua etape: cei mici de la ~12.00-14.00, mai mari 14.00-16.00. Am avut si o superfinala.

sofia

Au fost 40 de trasee, impartite pe grade de dificultate. Numarul mare de trasee a tinut copii in tensiune de la inceput pana in final. A fost practic un mic maraton de catarat.

Doi dintre copii au reusit sa le parcurga in intregime: Calin- ACC Carpatic si Radu-CM Altitudine. In superfinala Radu a intrat foarte hotarat si a reusit sa dea traseul flash castigand competitia, dar, in concurs cei doi au luat locul 1 la categoriile lor (Radu este putin mai mare).

adrenalin18

Au venit copii de la mai multe cluburi: Bucuresti, Brasov, Sf. Gheorghe, Iasi. Au fost si sportivi care se catara de cateva luni, dar si “veterani”, care practica acest sport de peste patru ani.

Naturalhigh1

Antrenorii le-au fost aproape, iar copiii au incercat sa dea cat mai multe topuri. S-au luat diplome, cupe si multa voie-buna. Sa-i urmarim in continuare cei mici mai au de zis in acest sport!

hotel

Cobar

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.