Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Arena Sports- deschidere 2013

Arena Sports- deschidere 2013
Marian Cobarlie

In acest week-end a avut loc inaugurarea noii sali de catarat din Crangasi- Arena Sports (ce o inlocuieste pe Galactic Gym)

Sala se afla tot in incinta Gran Metal, pe bulevardul Constructorilor, langa fosta sala. Itrarea se face dinspre Bulevardul Constructorilor, cum vii dispre Giulesti, a doua strada la stanga (mult inainte de Auchan).

 


View Sali de catarat- Romania in a larger map
Sala are destul de multe linii de escalada, simple, complexe, surplombe, volume, cap de sfoara, manse etc. De asemenea la etaj este panou de bouldering si moon board.

Finala a constat in doua trasee unul la baieti si unul la fete. Nu a fost nevoie de o grupa de juniori, acestia au intrat pe usa din fata “barbateste” (chiar daca vorbim si de fete…)

DSC_1314 (683x1024)

Daca la fete ne-am cam obisnuit sa vedem junioare in finala, astazi am avut doua surprize foarte frumoase: Adelaida si Cristian Rapa.

DSC_1205 (678x1024)

Adelaida este a treia “Trifu” care intra intr-o finala de senioare, dupa surorile ei Antonia si Arina. Nu va fi nici o surpriza sa o vedem in curand castigand, sau pe a “patra” Trifu in finala.

Cristi Rapa a redeschis usa finalelor pentru tinerii cataratori. El confirma rezultatele bune din ultima vreme, atat de la competitii cat si de la stanca. Este nevoie de o scadere a mediei de varsta in finalele de la baieti si ceea ce se intampla este un lucru bun.

DSC_1224 (678x1024)

Traseul de la fete a avut un pas cu o miscare dinamica, de care putine concurente au trecut. Castigatoarea a fost decisa de rezultatele de la calificari.

La baiesti a fost un traseu lung cu surplomba, cu diedru, traversee, coborare si pas in top. Neghi a castigat, fiind singurul care a reusit sa dubleze topul.

DSC_1240 (678x1024)

A fost o finala reusita, mult succes Arena Sports!!!

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.