Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | March 31, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Carpatic, Campionatul National de bouldering 2016

Carpatic, Campionatul National de bouldering 2016
Marian Cobarlie

La Carpatic FRAE a organizat Campionatul National de bouldering 2016. Competitia s-a desfasurat dupa regulament UIIA (cred), atat finala cat si calificarile au fost la vedere.

Amenajatori au fost Neghi si Robert Cohn. Trasee foarte frumoase, destul de grele, ceea ce a fost si normal pentru o competitie oficiala (multe topuri ramase restante).

Participanti destul de putini (nu au venit sportivii din Brasov, Cluj, Iasi, TImisoara), probabil datorita faptului ca a fost o competitie dedicata celor legitimati FRAE, sau poate o forma de protest a celor ce nu agreaza activitatea FRAE din ultimii ani. Oricum a fost un succes, imi aduc aminte de o etapa de campionat de escalada-2011- FRAE la care au fost cinci sportivi (nu a putut fi nici macar validata).

La fete, lupta  a fost stransa, Crina Ochenatu, a reusit sa puncteze un binemeritat loc 1 (o frumoasa revenire pe podium).

DSC_0951

La baieti castigat Daniel Ungureanu, dar, pentru prima oara in ultimii ani, a reusit sa urce pe podium un sportiv under 18- Toma. Nu este o surpiza (este o normalitate), Toma are la activ castigate destul de multe comptitii de juniori.

DSC_1029

Bita a reusit sa urce si el pe podium, ceea ce nu este rau deloc. Bita este un catarator destul de bun, insa in concursuri…mai lasa loc de antrenament :))

DSC_0925

Speram ca cei doi sa isi pastreze locul pe podium si la concursurile “mai aglomerate”!

 Pentru mai multe poze click aici

Proiect sustinut de cafeterie.ro

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.