Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Carpatic Trophy 2013

Marian Cobarlie

La Sema s-a tinut un nou concurs de copii la care au fost invitati si sportivi din Serbia si Bulgaria.

Carpatic Trophy

Au fost foarte multi participanti: copii, organizatori, parinti, instructori etc. Chiar s-a simtit o atmosfera de concurs cu emotii, ambitii si ceva adrenalina.

Cristi Rapa

Cristi Rapa

“Comandantul” a reusit sa-si adune o echipa formidabila de voluntari, care au reusit cu succes sa tina in frau toata harmalaia si agitatia de la concurs (nu a fost deloc usor). Felicitari organizatorilor!

carpatic1 (800x530)

Au fost doua zile de competitii: sambata- viteza si bouldering, iar duminica dificultate escalada. Categoriile de varsta au inceput de la 5 ani si s-au incheiat cu 12 ani. In total, cred, ca au fost peste 100 de concurenti (de la incepatori pana la campioni nationali). Sportivii din Bulgaria si Serbia au fost foarte bine pregatiti, de la mai multe cluburi, ceea ce este un semna ca se intampla lucruri foarte bune in catararea de la ei.

22

De laudat a fost si participarea echipelor de la noi, fiind prezente mai multe cluburi din tara. Partea cea mai buna, este ca aceste concursuri de copii incep sa prinda traditie, iar in jurul lor se sudeaza viitorele comunitati de cataratori.

Bafta concurentilor, felicitari instructorilor, multumim organizatorilor!

Mai multe poze, click aici

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.