Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Carpatic Winter Cup, bouldering ian 2017

Carpatic Winter Cup, bouldering ian 2017
Marian Cobarlie

Competitia s-a tinut in sala de boulder de la Carpatic. Pe langa categoriile clasice de rookie si open (fete+baieti) a fost categorie de juniori (fete+baieti).

DSC_0053 (2)

Juniorii nu prea s-au ingramadit sa apara, majoritatea fiind “de-ai locului” ce se antreneaza la Carpatic.

Traseele au fost amenajate de catre Robert si Oli, dupa parerea mea cei mai buni route-setteri de la noi (sper sa fi scris corect). Cei doi au creat in finala adevarate opere de arta.

La fete, Ana Zaharia continua sa pastreze pozitia de lider. Din cate am inteles, are ganduri destul de marete in acest sport (cu siguranta cu multa munca si ceva sacrificii).

DSC_0031 (2)

Crina a luat un bine meritat loc 2. Ea se antreneaza destul de serios si profi. Nu stiu exact ce s-a intamplat cu lotul national de seniori, insa cu siguranta, antrenamente periodice intr-o astfel de forumula ar ridica mult acest sport.

DSC_0069

La baieti lupta a fost foarte inversunata, iar concursul a fost castigat de sportivul din Bulgaria Hristo Altanchev. Rezultatele sunt inca calde si sper sa nu conving sportivii.

Altanchev este o cunostinta veche a juniorilor de la Carpatic din concursurile internationale (chiar daca la alta categorie). El a castigat in 2010 concursul de Boulder rookie de la Verticalstep Maraton.Intre timp a fost la multe comptetiii internatioanale, iar acum la 18 ani se da super bine. Singura problema a fost la un Jump in surplomba la doua prize consecutive, doar Borisov a reusit miscarea si topul.

DSC_0162

A fost in concurs bun, care s-a remarcat prin excelenta rutelor!

 

DSC_0108

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.