Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Climb Again- Ziua portilor deschise

Climb Again- Ziua portilor deschise
Marian Cobarlie

Sambata 20 ianuarie a fost “Ziua portilor deschise la Climb Again”. A fost un eveniment de promovare a salii de catarat Climb Again.

De la sfarsitul anului trecut Climb Again are o sala de catarare ce cuprinde: tronsoane de bouldering, tronsoane de escalada, tronson de aventura pentru copii, tiroliana, sala de forta specifica catararii (moon bord, placi, Gullich..) si sala de fitness (banda de alergat si inca cateva aparate). O sala foarte frumoasa, luminoasa o reconstructie a fostei sali No Gravity.

Am vazut in Climb Again un proiect matur, in care copiii “filati” au crescut, au devenit sportivi, iar mai nou sunt monitorii salii. Sunt sportivi cu multa experienta care merg anual la cateva concursuri internationale, inclusiv Cupa Mondiala de paraclimbing.

Am vazut sportivi Climb Again ce stiu sa lucreze cu copiii, ce stiu sa predea catarare. In sala a fost tot timpul o atmosfera de petrecere, in care parintii se rugau de copii sa plece acasa, iar acestia refuzau categoric (cu siguranta aveau cateva ore de catarat in sala deja).

Foarte important cui se adreseaza sala:

  • in primul rand copiilor cu nevoi speciale, este principalul scop pentru care a fost construita.
  • copiilor in general. Este o sala foarte prietenoasa cu multe trasee de catarat, cu aventura si tiroliana. Super ok de facut cursuri de catarat, petreceri pentru copii..
  • adultilor ce vor sa se catere de la incepatori la experimentati. Multe din traseele actuale sunt puse de Oliver Batar pentru echipa sportiva Climb Again, iar sportivii sunt super puternici (Cosmin este unul dintre cei mai puternici sportivi din tara).

Pe trasele de la Climb Again am vazut in ultima luna multi sportivi de top (inclusiv John sau Daniel Ungureanu).

Un alt motiv pentru care ai vizita sala Climb Again este sectorul de forta. Aici gasesti o banda de alergat (ideala pentru incalzire, se pot face ture inclusiv outdoor in complex-sunt putine masini), gasesti moon board, mai multe placi de atarnat si tot felul de instrumente specifice catararii.

Pretul intrarii pentru cei ce vor sa vina cu copiii sau pentru ei cu siguranta este ok, iar daca ai 7 card ar fi chiar pacat sa nu faci o vizita, macar de curiozitate.

Nu in ultimul rand cu  orice vizita la Climb Again ii ajuti sa devina mai buni, mai puternici, mai profesionisti.

Mai multe foto click aici

Sportnjoy este un proiect sustinut de cafeterie.ro

 

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.