Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Concurs Bouldering, Naturalhigh-noiembrie 2016

Concurs Bouldering, Naturalhigh-noiembrie 2016
Marian Cobarlie

Echipa din Brasov a organizat un excelent concurs de bouldering in sala Naturalhigh. Si cand spun echipa ma refer in primul rand la “armata” de amenajatori condusa de Rus Bogdan.

dsc_1268

Trasee frumoase, foarte complexe, cu multe dinamice, scurse, volume, intinse…. Poate asta ar putea fi si unul din motivele pentru care lupta a fost foarte stransa.

Au fost patru grupe, fiecare avand 1.5 ore (update 2 ore). Au fost foarte multi participanti, iar timpul de lucru a fost un adevarat advesar.

Dupa destul de multi ani (citeste articolul asta-click aici), am constat cu bucurie revenirea tinerilor (copii.juniori) la concursurile de seniori. Peste o treime (aproximez) din participanti au sub 18 ani. Au fost inclusiv copii sub 10 ani, care s-au dat foarte bine.

Am fost impresionat de unitatea echipei din Lupeni. Au venit cel putin 10 sportivi, destul de bine pregatiti. Cu siguranta acolo se face o treaba buna si Lupeniul va avea ceva de spus in catarare.

salita-de-catarat-lupeni

A fost finala a revenirilor. Bety a avut, cu ceva timp in urma o ascensiune destul de rapida si faina, dupa care a disparut din peisajul de top. La baieti, dupa ani si ani Razvan Vartic a prins o finala grea, in calificari a avut competitori destul de puternici. Bafta lor!tudor-vartic

Marea supriza, marea revelatie a acestei etape a fost Matei Munteanu. Un baiat de 15 ani, care a crescut intr-un an cati altii in 7. A intrat in finala, unde s-a tinut foarte tare- a catarat excelent chiar. Baietii de la Carpatic (stiti cei inscrisi cu capitala tarii…) au ramas surprinsi de-a dreptul. Un super Bravo!

matei-munteanu-concurs-boulder-brasov

Concursul a fost castigat de Ana Zaharia la fete si Daniel Ungureanu la baieti- nu fara emotii.

 

dsc_1347

A fost o competitie foarte spectaculoasa, felicitari organizatorilor!

Mai multe poze click aici

Proiect sustinut de cafeterie.ro

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.