Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | March 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Fabrica, CNB-ianuarie 2013

Fabrica, CNB-ianuarie 2013
Marian Cobarlie

Campionatul National de Bouldering 2013 a debutat la Fabrica. A fost o etapa dedicata exclusiv sportivilor legitimati FRAE si cu taxele la zi. Un rezultat bun si unul slab al acestei exclusivitati. Bun- abordare serioasa a fiecarui traseu de la inceputul competitiei pana la sfarsit. Rau- nr. mic participanti, dar sper sa nu mai insist pe aceasta tema.

Sistemul de concurs a fost de parcurgerea blocurilor la vedere- fiecare participant avea 5 minute pentru o problema. Sportivii reveneau la izolare, iar dupa alte 5 minute treceau la urmatorul traseu.

La baieti s-a organizat si o semifinala care a decis cine intra in finala.

Neghinita, CNB-Fabrica 2013

Neghinita, CNB-Fabrica 2013

Traseele au fost foarte bine amenajate. Au fost pasaje care au facut diferenta intre forta si tehnica. Meritul principal ii revine lui Nicolas Ecoffet.

Andreea, CNB-Fabrica 2013

Andreea, CNB-Fabrica 2013

La fete, participarea a fost mai putin numeroasa. M-am bucurat foarte mult sa vad patru din sase finaliste ca aveau sub 17 ani. Felicitari tutoror ce le-au sustinut si sunt convins le vor mai sustine in ceea ce fac (nu insist ca de fapt sase din cele noua partipante au fost sub 17 ani la o etapa nationala de senioare-MEGA OK).

Ana Zaharia, CNB-Fabrica 2013

Ana Zaharia, CNB-Fabrica 2013

La baieti a castigat Bogdan Micu, urmat de Oli si Mircea Struteanu.

Bogdan Micu, CNB-Fabrica 2013

Bogdan Micu, CNB-Fabrica 2013

La fete a castigat Arina Trifu, urmata de Antonia si Andreea Vlad. O surpriza placuta Andreea, care a venit foarte hotarata la aceasta etapa. In curand, s-ar putea sa avem un podium exclusiv Trifu: Adelaida Trifu a intrat si ea in competitia celor mari si nu catara deloc rau. In pauza la MCB a facut un traseu de finala, incaltata in cizme…

Arina, CNB-Fabrica 2013

Arina, CNB-Fabrica 2013

Felitari sportivilor!!!

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.