Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | March 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Fabrica, etapa finala Trofeul Romaniei la Bouldering

Fabrica, etapa finala Trofeul Romaniei la Bouldering
Marian Cobarlie

La Fabrica a avut loc etapa finala a Trofeului Romaniei la Bouldering.

Fabrica a preluat aceasta etapa, care nu a mai putut fi gazduita de un alt club din Bucuresti.

Aceste competitii sunt facute de catre cataratori pentru cataratori, nu mai este nici o surpiza, si sunt convins ca ele se vor tine mereu si atunci cand nu se vor putea da premii, diplome sau orice altceva.

Ceea ce este frumos este ca organizatorii (prin rotatie altii si altii, dar mereu aceeasi) au devenit foarte buni in a face aceste competitii. Cel mai bun feed-back mi l-a dat un catarator bulgar care mi-a zis ca au sali de bouldering foarte bune, dar competiitle de la noi sunt super tari. Dovada: peste 20 cataratori din bulgaria prezenti.

DSC_0613

Aici principalul merit este al amenajatorilor. De data asta: Oliver Batar si Robert Cohn. Felicitari, trasee foarte tehnice (si putin expuse, dar nu se poate una fara alta).

Daca, acum doua saptamani, finala la fete a fost castigata de o pustoaica foarte talentata, care nu a mai prins vreo finala la noi, la aceasta etapa, bulgarii “au scos” o alta sportiva (cred ca tot under 20, sau pe acolo) care a luat locul 1. Mi-a placut mult naturaletea cu care s-a catarat, dar si atitidinea.

La baieti, topurile au fost impartite intre sportivi. La ultimul traseu Daniel Ungureanu a facut o mica demonstratie de maiestrie, marcand topul stand in echilibru cu amandoua picioarele pe o singura priza (volum), super.

Daniel Ungureanu

O etapa reusita, un trofeu reusit!

Pentru mai multe poze click aici

Proiect sustinut de cafeterie.ro

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.