Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | March 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Fabrica, Trofeul Romaniei la boulder, februarie 2016

Fabrica, Trofeul Romaniei la boulder, februarie 2016
Marian Cobarlie

Fabrica a gazduit o noua etapa a Trofeului Romaniei la bouldering, iar pentru ca asa e in tenis o va gazdui si pe urmatoarea :)))

Fabrica este sala din Bucuresti care a ramas cel mai aproape de cultura underground in care a inceput catararea indoor de la noi. Poate si datorita perimetrului ( desi nu cred), poate si ca nu s-a “comercializat” inca  (desi nu cred), poate si datorita oamenilor de aici. Este sala din Bucuresti care a adunat comunitatea la primul eveniment Climb again, care a dat cei mai multi antrenori/voluntari pentru acest proiect, care a preluat inca o etapa de concurs de bouldering cand, poate pentru alte sali nu era rentabil (sau din alte motive pe care nu le stiu si nu vreau sa le stiu :))

DSC_0032

Sa revenim la etapa noastra. Traseele au fost echipate de Neghi, Jean si Morbidu`.

Trasee foarte faine si diversificate: forta, echilibru, running jump, forta, mobilitate.

DSC_0051

Destul de multi particanti, foarte multi sportivi din Bulgaria. Sportivii din Bulgaria si-au creat un obicei foarte bun prin a participa la concursurile de la noi, iar de ceva timp de a si cotiza la dezvoltarea acestora cu ceva sponrizari- felicitari.

DSC_0341

Atat la fete cat si la baieti au castigat sportivii din Bulgaria. Felicitari!

La fete a fost o tipa care, cred ca nu are 14 ani. Spectaculos nu mi se pare varsta (Antonia si Arina au fost campioane nationale la seniori la o varsta si mai mica), ci evolutia ei.

Am vazut-o cum catara acum un an la cun concurs de bouldering Zumont si am vazut-o din nou anul acesta. A facut un salt urias, forta, echilibru, blocaje.. Scoala de catarat- Bulgaria :))

La  baieti a castigat un tip, Angelov (cred), foarte puternic, cu multa experienta competitionala.

La fete au intrat in finala noua fete, care corelat cu cele  patru trasee au dus finala catre miezul noptii. Oboseala s-a simtit atat la concurenti cat si la spectatori..

DSC_0210

Un concurs foarte frumos, cu multi spectatori si multi participanti!

Mai multe poze click aici

Proiect sustinut de cafeterie.ro

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.