Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Cupa bouldering, Fabrica-februarie 2014

Cupa bouldering, Fabrica-februarie 2014
Marian Cobarlie

La Fabrica a avut loc ultima etapa a trofeului de bouldering.

Au fost patru grupe, a cate doua ore fiecare. A devenit cutuma ca ultima grupa sa fie dedicata rookie, pentru a da mai mult timp de odihna finalistilor. Amenajatori au fost Bogdan Rus si Jean (Ene Viorel).

irina (800x530)

Sala de la Fabrica s-a marit cu o noua sectiune. Este o sala aerisita cu luminatoare naturale, panouri cu multe unghiuri si “posibilitati”. O sala frumoasa, iar cand se termina cu santierul din celelalte incaperi, va fi cu siguranta cea mai complexa sala de bouldering de la noi.

DSC_0116 - Copy (533x800)

Au fost ceva cataratori si din tara. Cam putin ardeleni, dar, in schimb au venit mai multi sportivi din Iasi. Au venit si cativa juniori, care nu s-au lasat intimadati de distanta dintre prize.

DSC_0162 - Copy (530x800)

Au fost doi sportivi din bulgaria, insa suficient ca pentru noi, clasamentul la baieti sa plece de la locul doi. Nivelul catararii la noi in tara a crescut fata de acum cativa ani, insa in alte parti acest lucru s-a facut putin mai accelerat.

DSC_0108 (530x800)

Cu siguranta, la baieti, lipsa de prezenta in finala a sportivilor de pana in 21 de ani isi arata rezultatele. Daca la baieti exista o predictibilitate a finalistilor, la fete mai apar mici surprize (chiar daca in comunitate sunt mult mai putine cataratore decat cataratori).

Partea buna este ca la rookie-  baieti s-a facut o obisnuinta ca locul 1 sa fie adjudecat de copii pana in 16 ani. Astazi a fost randul lui Radu Patrascoiu.

DSC_0172 - Copy (533x800)

A fost un spectacol frumos, cu trasee frumoase, pe toate gusturile. Am remarcat o crestere de forma destul de vizibila la fete, in special la Andreea si Ruxandra. Un trend foarte bun. Castigatoare a fost Catrinel, o sportiva foarte tehnica (si cu o mobilitate extraordinara).

Catri (530x800)

DSC_0043 (530x800)

Pe scurt, un concurs reusit, o sala spatioasa si mult de lucru in continuare.

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.