Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | March 31, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Festival Cheile Sohodolului 2012

Marian Cobarlie

Se aseaza cutumele, se scrie istoria si se rezerva locurile pe calendarul catararii de la noi. Partea cea mai frumoasa vine de la cei care construiesc ceva in acest sport. Nu este vorba de un calendar sportiv al vreunui minister, federatie sau fundatie- este pasiune 100%.

 

Bogdan Rus

Fara a se calca in picioare, comunitatile de escalada (adunate in jurul unor cluburi ) organizeaza evenimente, pe care le repeta si care devin traditie: HCO ( se desfasoara in luna mai si a implinit deja 11 ani), Mos Craciun e bouderist (decembrie), Climbing Maraton (noiembrie) si lista este ceva mai lunga.

Anul acesta Festivalul din Sohodol a fost organizat in duet: Vertical Spirit, Alpin Club Carpatic (si nu numai). Asa cum suntem obisnuiti au fost doua categorii de dificultate: rookie si master, fetele avand ca intotdeauna locul lor separat (poate nu pentru mult timp).

Nicolae Badea

Nicolae Badea

Festivalul a durat oficial doua zile, dar cele mai multe trasee cred ca s-au facut in a treia zi! S-au batut cam 30 de trasee noi. In mare s-au largit doua faleze: peste apa, pana in locul de campare in stanga (cum urci), si aproape de capatul cheilor pe stanga (dupa Cordelia, pentru cunoscatori).

Silviu Corciovei

La master a fost egalitate intre Bogdan Rus si Neghinita (Siliviu Corciovei), la fete Camelia Varsescu, iar la rookie un master al locului 1 din ultimii ani la aceasta categorie- Tibi Tibiolan (probabil si ultima aparitie la rookie, la cererea publicului).

Premii au fost multe, am luat si eu un sac de magneziu- nu ca as fi catarat bine, datorita tombolei (cand nu e talent e noroc). Felicitari si lui Ionut Ambrozie, de data asta organizator, pe care l-am vazut mai tot timpul punand si recuperand bucle.

Elena Ciocan

Elena Ciocan

Un gest frumos: toti banii de la participanti au plecat catre colegul si prietenul nostru, Claudiu Miu.

Felicitari cataratorilor (organizatori, participanti sau…pur si simplu)!!!

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.