Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | February 6, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Game of Holds, Fabrica 2017

Game of Holds, Fabrica 2017
Marian Cobarlie

Game of Holds a fost un concurs de bouldering ce s-a organizat la Fabrica ca un manifest impotriva saparii si lipirii prizelor pe stanca.

Un mesaj agreat de majoritatea iubitorilor de munte, insa rugamintea adresata unor sportivi de a nu participa la o competitie sportiva poate nu e chiar cea mai inspirata decizie.

Au fost trei categorii de concurs: avansati, rookie, juniori. Calificarile (concursul pentru juniori si rookie) s-au desfasurat pe parcursul intregii sile fara grupe orare.

Marea surpriza au fost sportivii (baietii) din Lupeni care, desi nu au prins finala, au catarat foarte bine si spectaculos. Au avut abordari ale traseelor ce au necesitat multa tehnica, mobilitate si forta si ei chiar le au (ei-echipa).

fabrica bouldering la lupeni se catara

Insa in finala la baieti, poate cu mici exceptii, nu prea au existat finalisti care sa se catere de mai putin de opt ani.

La “senioare”, primul loc in calificari a fost luat de Ariana, dar care a lipsit din finala.

Cand vorbim de finala este obligatoriu sa vorbim si despre amenajatori. Maestrii de ceremonii au fost Silviu Corciovei si George Maris.

fabrica bouldering finalisti

Neghinita (Silviu C.) a venit cu o idee noua si anume ca in finala sa fie doar doua trasee unul pentru fete si unul pentru baieti. Dupa fiecare proba eliminatorie (au fost trei), traseului i se modificau doar cateva prize. Astfel cu o precizie chirurgicala au fost create, pe cativa metri patrati cu aceleasi prize, trei trasee diferite cu trei abordari diferite si cu grade de dificultate crescande (dar trasee facubile). Jos palaria in fata amenajatorilor.

fabrica bouldering explicatii

La fete a castigat Ana Zaharia, urmata de Valentina Aldea si Antonia Trifu. Valentina este intr-o forma foarte buna, acum antrenandu-se cu Robert Cohn, de altfel ca si Antonia (din cand in cand :)).

La baieti a castigat Daniel Ungureanu urmat de Borisov si Cosmin Atomei. Cosmin a catarat foarte bine si a prins un loc pe podium intr-o finala alaturi de Cristi Rapa si Calin Enache (juniori care au cateva concursuri internationale castigate).

fabrica bouldering daniel ungureanu 1

Un concurs frumos, felicitari organizatorilor si participantilor!

 

 

Sportnjoy este un proiect sustinut de cafeterie.ro

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.