Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Jazz si Climb Again la inaltime…sala Climb Again

Jazz si Climb Again la inaltime…sala Climb Again
Marian Cobarlie

Vineri seara la Arcub in Bucuresti a avut loc un spectacol de Jazz sustinut de Harry Tavitian.

In prima parte a spectacolului, Claudiu Miu si Cosmin Andron au vorbit despre proiectul Climb Again in general si in particular despre povestea expeditiei din Maroc.

Climb Again

Climb Again- Arcub

Sala a fost arhiplina, toate locurile (si din picioare:)) au fost ocupate, inclusiv scarile de la balcon. Jos la intrare, dupa 45 de minute de la inceperea evenimentului mai erau persoane care insistau la portar sa ii lase sa intre, inclusv cataratori…..multa lume….lume buna.

Primul care ne-a vorbit a fost Claudiu. Putin timid, stapanindu-si cu greu emotiile, ne-a spus povestea Climb Again- povestea lui. Nu m-am gandit niciodata la Climb Again ca la un scenariu motivational. In aceasta seara, Claudiu ne-a facut sa credem, mai mult ca oricand in puterile noastre, sa credem si sa le folosim, mai ales atunci cand n-ar mai fi nimic de facut.

A fost o poveste sincera si plina de realism. Marea de oameni din sala a amutit si s-a pierdut in intuneric. Toti au ascultat povestea, dar mai ales, cred ca mai mult am avut de invatat decat de ascultat. Felicitari Claudiu !

Cosmin ne-a povestit putin despre detaliile tehnice ale expeditiei din Maroc. Cosmin s-a simtit ca pestele in apa in fata spectatorilor. A vorbit foarte degajat, o glumita, doua  au distins atmosfera, iar cuvintele lui au avut un impact foarte puternic. Nu stiu de ce, dar majoritatea “speakerilor” buni vin din Ardeal. Probabil vorbesc putin, dar bine 🙂

Cosmin Andron Climb Again

Daca am vorbit despre efectul motivational al proiectului Climb Again, nu pot sa nu “reamintesc” de plusul de valoare si imagine pe care l-a dat catararii de la noi:

De la eveniment am plecat la sala de pe Tudor Arghezi. Acolo m-am intalnit cu o amica care era la catarat cu cei doi copii. La un moment dat ma intreaba la ce ora e deschisa sala de la Climb Again sambata, sa mearga acolo cu copiii. Nu sala de la Sema, nu sala de la Carpatic (nume foarte important si cu istorie in catararea de la noi)-  ci sala Climb Again.

NU..a insistat: la ce ora e deschisa sala de la Climb Again, sambata, sa mearga acolo :))) (primul contact cu escalada al tipei a fost la o petrecere Climb Again).

Felicitari Claudiu si echipei pentru ce faceti!

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.