Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Nuclear Power Plant Boulder, Fabrica nov. 2016

Nuclear Power Plant Boulder, Fabrica nov. 2016
Marian Cobarlie

Seria concursurilor de toamna-iarna-primavara continua cu Nuclear Power Plant Boulder organizat la Fabrica.

Amenajatori au fost Neghi si Carlig. Sesiunea de calificari a tinut de la ora 11.00 la 18.00, fara grupe sau alte limitari orare. Au fost 30 de trase-15 usoare, 10 medii, 5 tari.  Traseele din calificari au fost foarte frumoase, destul de diversificate.

dsc_0310

Au fost sportivi din tara, in special din Cluj, dar si din Bulgaria. S-a catarat foarte mult, doar doua zone au fost putin mai aglomerate, dar nu deranjant (unde s-au lucrat proiectele).

Initial a fost anuntata si o demonstratie Climb Again. Dar Climb Again a crescut, iar sportivii lor au participat cot la cot cu ceilallti participanti- felicitari!

Finala a fost organizata doar pentru open si a fost in sistem eliminatoriu- trei trasee, dupa primul cate doi participanti/categorie era eliminat, dupa al doilea inca unul, iar la ultimul traseu au ramas catre trei sportivi.

Traseele din finala au fost destul de grele, la fete pana la ultimul traseu nu a fost tinuta nici o intermediara, departajarea fiind facuta pe baza rezultatelor din calificari.

La baieti Dan Ungureanu-Stiinta a continuat seria succeselor din ultimii….multi ani. Foarte bine s-a dat Tudor Coste (fost Alvin…ma rog, sotul Elenei), in general pe el l-am vazut exceland la escalada.

dsc_0530

La fete, Ana Zaaria-Stiinta, a luat locul 1, cu miscari foarte diversificate/ reusite: acrosari in forta, jump-uri, multa mobilitate. Mi-a placut mult si abordarile Elenei (…Tudor), schimbarile de plan, un neebar…Elena este foarte ambitioasa iar in ultimii ani a avut cea mai constanta evolutie.

dsc_0473

Un concurs frumos, cu maestru de ceremonii si tot tacamul!!!

dsc_0268Mai multe poze click aici

Proiect sustinut de cafeterie.ro

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.