Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Open boulder, Fabrica 12 ianuarie 2013

Open boulder, Fabrica 12 ianuarie 2013
Marian Cobarlie

Fabrica a inceput anul cu un concurs de boulder, cu si pentru toata lumea. Trecerea sarbatorilor de iarna si-a pus ampreta in atmosfera si abordarea concursului. A fost o lejeritate evidenta, in care lumea, parca mai mult s-a relaxat decat a concurat.

LOOT (weareloot.com– prieteni pasionati de desen si nu numai) a “metamorfozat” putin fabrica de catarat (mai mult sau mai putin aproape de adevar :))

Fabrica- sala

Fabrica- sala

Prezenta la concurs nu a fost prea numeroasa, au lipsit o buna parte din “abonatii finalelor”. Dar partea buna a fost participarea a sportivilor din Bulgaria (destul de nemerosi).

open 2013 Fabrica

open 2013 Fabrica

Concursul s-a desfasurat dupa un regulament nou (“gurile rele” il atribuie lui Robert). Astfel s-a catarat toata ziua, nu au fost grupe-volorice sau delimitate de timp. Un mare avantaj a fost si prezenta noii surplombe cu trasee in concurs, astfel s-a evitat orice urma de aglomeratie.

Ruxandra, CNB-Fabrica 2013

Ruxandra, CNB-Fabrica 2013

Finala s-a vrut a desmna un rege si regina, dar au iesit un tar si o tarista 🙂

open 2013 Fabrica

open 2013 Fabrica

Bifi, Robert si Titi au fost in finala alaturi de doi sportivi bulgari. Din pacata Robert s-a accidentat la primul bloc, si a fost fortat sa intrerupa. Am luat locurile 3-5

open 2013 Fabrica

Robert open 2013 Fabrica

La fete, o sportiva din Bulgaria a fost nevoita sa plece inainte de finala, astfel alaturi de Petya au mai fost: Ruxandra, Ana Zaharia, Elena Ciocan si Irina Irimia.

Elena este din ce in ce mai incisiva si cred ca as putea paria un loc in primele 5 la HCO (la escalada are si mai multe “abilitati”)

Elena Ciocan, open 2013 Fabrica

Elena Ciocan, open 2013 Fabrica

Varianta de concurs de la Fabrica a fost un succes. Oamenii au catarat toata ziua, finalistii au putut asista tot timpul la concurs, trasee- au fost multe si pe toate gusturile.

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.