Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Open Boulder, Fabrica-ianuarie 2015

Open Boulder, Fabrica-ianuarie 2015
Marian Cobarlie

In ultima zi din ianuarie, la Fabrica a avut loc un concurs open de boulder.

Au fost cate doua categorii de concurs atat la fete cat si la baieti: avansati si incepatori, insa printre ei s-au strecurat si cativa copii.

DSC_0113 (530x800)

Traseele au fost pentru toata lumea: 20 usoare, 15 medii si 5 grele. Nu au fost grupe orare, concursul a inceput la ora 11.30 si fiecare a catarat cat a putut pana la ora 17.30.

A fost un numar destul de mare de participanti atat din Bucuresti dar si din: Iasi, Piatra-Neamt, Sfantul Gheorghe, Cluj sau Bulgaria.

DSC_0061 (800x530)

Traseele au fost amenajate de George Maris si Neghi (Silviu Corciorvei). Destul de bine facute, astfel ca, de la inceputul competitei pana la sfarsit traseele au avut “clienti”. Cum era si normal la inceput toate traseele au fost solicitate, urmand spre final “atentia” sa se mute catre proiecte-medii sau grele.

Climb again a fost prezent cu o demonstratie de indemanare. Este destul de dificil sa te cateri la bouldering fara sa vezi prizele, dar daca mai e si un tavanel….Felicitari tuturor celor implicati!

DSC_0211 (530x800)

Evenimentul a fost foarte bine promovat, cred ca am vazut in sala vreo trei echipe de la televiziuni diferite…

interviu cristi joanta (530x800)

Nu a fost o finala propriu zisa. La fiecare categorie, primii opt clasati au avut sansa sa mai dea o incercare la un traseu care nu le-a reusit. A fost one shot….si gata. Personal as fi vrut sa fie mai multe trasee cu mai multe incercari, date de finalisti- intotdeauna finalele sunt pline de spectacol.

Ca un mic rezumat, a fost un concurs in care s-a catarat foarte, foarte mult. Felicitari organizatorilor!

Mai multe poze clic aici

Articol sustinut de cafeterie.ro

 

 

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.