Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Pannonian Bouldering Series -decembrie 2017

Pannonian Bouldering Series -decembrie 2017
Marian Cobarlie

In weekend-ul ce a trecut, echipa One Move Timisoara a organizat prima etapa a concursului Pannonian Bouldering Series , la care am participat impreuna cu cinci sportivi , toti fiind afiliati la Alpin Club Carpatic.

Concursul cuprinde 3 etape , dintre care prima s-a desfasurat in Romania , celelalte doua urmand sa aiba loc in Ungaria si Serbia. Au participat aproximativ 100 de sportivi din toate cele 3 tari , acestia fiind impartiti in doua categorii : Open si Rookies .

Calificarile s-au desfasurat in 3 serii , in sistem „la lucru” , in care a contat flash-ul. Apoi , a urmat finala , ce a avut format IFSC , cu 4 trasee , timpul alocat pentru fiecare traseu fiind de 4 minute. A contat numarul de topuri , numarul de incercari la top , numarul de bonusuri si numarul de incercari la bonus.

Calificarile au constat in 30 de trasee impartite pe trei paliere de dificultate , timpul acordat fiecarei serii fiind de 3 ore. In timpul calificarilor , nu am putut sa trec cu vederea faptul ca Neghi a venit la concurs cu gasca de copii ambitiosi  din Lupeni  , cu un potential urias de a ajunge sportivi de top.

Primii sase sportivi de la categoriile Open fete si Open baieti s-au calificat in finala , printre care si doi dintre sportivii mei : Antonia Trifu si Cristian Rapa.

In finala , Cristian Rapa a avut o evolutie buna , fiind singurul care a reusit sa parcurga toate cele 4 trasee , asigurandu-si astfel primul loc in clasament.  Sportiva Antonia Trifu a avut si ea un rezultat bun , tinand cont de faptul ca revine dupa o pauza de aproape un an.

Pannoniat by Robert Cohn

Foto: Robert Cohn

 

In concluzie , pentru noi a fost un concurs bun  si totodata o pregatire pentru concursurile internationale ce vor avea loc anul viitor.

Robert Cohn

 

sportnjoy este un proiect sustinut de cafeterie.ro

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.