Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Scoala Curajului, Herastrau

Scoala Curajului, Herastrau
Marian Cobarlie

Federatia Romana de alpinism si escalada a organizat in acest week-end in Bucuresti un nou eveniment al proiectului Scoala Curajului. Eveniment organizat impreuna cu Ministerul Tineretului si Sportului.

DSC_1568 (530x800)

 

Scopul general al proiectului este dezvoltarea escaladei in randul copiilor si tinerilor. Proiectul se desfasoara in doua etape:

  • Etapa 1- Amplasarea unor panouri exterioare, unde sa catere copii in orasele: Iasi, Sfantul Gheorghe, Timisoara si Bucuresti.
  • Etapa 2- Organizarea de competitii dedicate copiilor si tinerilor.

In Bucuresti panoul s-a aflat in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle. Gazde au fost instructori, angajati, sportivi si copii de la panoul Carpatic, organizatori pasionati care au facut o treaba foarte buna.

DSC_1626 (533x800)

Evenimentul a fost foarte animat, copiii au fost incantati sa incerce sa se catere. Au fost emotii, bucurii, unii au urcat mai usor, altii mai greu, atmosfera a fost destul de relaxata si plina de voie buna.

DSC_1574 (530x800)

Proiectul este foarte bun si cu siguranta catararea din Romania va avea de castigat pe termen lung din asfel de activitati. Sunt convins ca in viitor vor fi implicate si promovate de catre FRAE si celelalte cluburi si panouri din Bucuresti: Arena Sport, Fabrica de Catarat, Vertical Spirit.

DSC_1636 (530x800)

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.