Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Trofeul Carpatic 2012

Trofeul Carpatic 2012
Marian Cobarlie

In noiembrie, la Sema Park, a luat nastere o noua competitie, care s-a dovedit a fi foarte atractiva: Trofeul Carpatic.

Este o competie exclusiv pentru copii, care, prin participarea celor din Bulgaria s-a trasformat intr-un eveniment international. O initiativa grozava, care cu siguranta va ajuta la dezvolatarea catarii de pe la noi.

Ma impresionat armata de organizatori, care s-a dovedit a fi si de o calitate deosebita. Cu siguranta este vorba despre dedicatie, pasiune si mult, mult suflet. Felicitari!

DSC_0809 (800x530)

Copiii au venit pregatiti sub culorile cluburilor lor. Am vazut Alpin Club Carpatic (gazdele), Adrenalin, Vertical Spirit, Natural High, Altitudine si poate am mai sarit ceva.

DSC_0859 (485x800)

Am fost placut surprins de organizarea Verical Spirit, condusi de Pelle. Am vazut o echipa, o schimbare radicala, Vertical Spirit, pana in prezent se concentra pe individualitati, nu pe grup. Bravo Pelle.

DSC_0839 (506x800)

Sportivii din Bulgaria ne arata de fiecare data ca au o scoala de catarat care functioneaza destul de bine. Si asta se intampla destul de des si la intrecerile adultilor.

 

Foarte multa lume: copii, parinti, organizatori, prieteni, un semna ca este nevoie de mult mai multe competitii pentru copii. De fapt ei sunt motorul catarii, ei sunt cea mai buna promovare, ei sunt dezvoltarea, atat la nivel de hobby cat si competitional. Multa bafta!

Trofeul Carpatic

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.