Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | March 31, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Trofeul de escalada pentru copii, Vertical Spirit martie 2014

Trofeul de escalada pentru copii, Vertical Spirit martie 2014
Marian Cobarlie

La Vertical Spirit, sala din Baicului a avut loc o competitie de escalada pentru copii. Au fost concurenti din Bucuresti, Brasov, Sfantu Gheorghe si Bulgaria.

La fiecare proba si categorie, au fost cate doua trasee, primii sase clasati au mers in finale. Categoriile au fost mixte baieti si fete.

DSC_0071 (530x800)

concurs escalada copii

Prima proba a fost cea de viteza, la care au participat copiii de peste noua ani. De remarcat rapiditatea sportivilor bulgari, insa (poate putin subiectiv) ai nostrii au urcat mai tehnic, insa mai trebuie exersat si cantitativ :)))

La dificultate, cei mai multi concurenti au fost la categoria 7-9 ani. Am vazut la acesta categorie copii care au deja experienta de 2-3 concursuri..

DSC_0091 (533x800)

Pentru prima data intr-un concurs de la noi, au catarat copii cu dizabilitati, copii din proictul Climb Again. Desi au participat, doar ca invitati, s-au descurcat foarte bine si au demonstrat ca sunt invingatori.  Multi dintre cei de la acest proiect, sper sa ii vad intr-un viitor cat mai apropiat parte integranta a echipelor de cluburi. Pot catara la fel de bine ca oricare dintre copiii nostri si ar fi super sa depaseasca barierele proiectului si sa se integreze printre ceilalti.

DSC_0147 (530x800)

Radu- Climb Again

La categoriile de peste 12 ani, a fost o lupta destul de stransa intre sportivi. Ambitiile parca sunt putin mai mari, iar anii de experienta isi spun cuvantul.

DSC_0336 (530x800)

Concurs escalada copii- 2014

La final s-a lasat cu premiere si diplome. Asteptam urmatorul concurs din aprilie!

 

 

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.