Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Trofeul Vertical Spirit Copii si juniori, martie 2015

Trofeul Vertical Spirit Copii si juniori, martie 2015
Marian Cobarlie

Intr-o superba zi de martie, a avut loc la Vertical Spirit un concurs de escalada: viteza si dificultate, pentru copii si juniori.

DSC_0100 (530x800)

Au fost trei categorii de concurs la copii: C1 12-14 ani, C2 10-12 ani, C3 7-9 ani (si mai mici). La juniori a fost o singura categorie, sub 18 ani.

A venit un “puhoi” de lume. Au fost sportivi din Bulgaria (cred ca de la doua cluburi), din tara, iar din Bucuresti din ce in ce mai multi copii. Ca de obicei Carpaticul a venit cu sportivii consacrati (si inca cativa), Adrenalin a venit cu super lotul de juniori, Crina a venit intr-o noua formula- Crina Climbing Team, au venti si ceva copii de la Vertical…a fost lume

DSC_0368 (530x800)

Organizatorii au fost putin surprinsi de numarul mare de copii si au facut cu greu fata evenimentului, care pana la urma s-a terminat cu bine (din pacate, am simtit ceva lacune de siguranta, care nu prea au fost ok). A fost practic un maraton la propriu si figurat. Copii au venit la inscriere la ora 08.00, iar finalele s-au terminat ~20.00.

La viteza copii, vedete au fost cei din Bulgaria, care au ocupat locul 1 la absolut toate categoriile de viteza.

DSC_0267 (530x800)

La dificultatea ne-am mai apropiat putin de ei, insa nivelul competitional a fost foarte ridicat. Au fost copii si juniori, care concureaza la concursuri europene consacrate. Rapa s-a dat in afara concursului si la juniori. Am vazut-o si pe Antonia catarandu-se foarte frumos si tehnic dar “cu un ham nou” :))

DSC_0964 (530x800)

Traseele au fost putin cam usurele pentru fiecare categorie de concurs, concurentii bifand topul atat in calificari cat si in finala. Recordul a fost la copii C3, unde 7 (sapte) finalisti au dat top. Departajarea s-a facut in functie de timp, deoarece si in calificari s-a dat top. Lucru care a generat nemultumire antrenorilor.

Cel mai interesant moment al evenimentului a fost Climb Again.

Dupa mai bine de un an de activitate a reusit sa formeze sportivi care au concurat in probele clasice (cred ca la fiecare categorie de varsta). Nu numai ca au concurat, dar chiar s-au catarat foarte bine.

DSC_0430 (530x800)

Am vazut copii de la Climb Again care au obtinut un timp bun la viteza, am vazut copii care au ajuns in top la dificultate, dar…am vazut copii care au mers cap de coarda foarte, foarte bine.

DSC_0640 (530x800)

Deja la Climb Again exista o echipa inchegata si un lot restrans de competitie (nu e chiar restrans, a fost unul din cluburile cu cei mai multi concurenti).

DSC_0979 - Copy (530x800)

Pentru echipa largita de la Climb Again s-a organizat un traseu de dificultate si finala. Felicitari un spectacol frumos.

Pentru mai multe poze click aici

Cobar

Articol sustinut de cafeterie.ro

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.