Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

sport'n'joy | January 30, 2023

Scroll to top

Top

No Comments

Vertical Step Maraton, Baicului 2014

Vertical Step Maraton, Baicului 2014
Marian Cobarlie

Sunt cateva evenimente in catarare dupa care poti sa iti potrivesti ceasul, iar “Maratonul” de la Vertical Spirit este unul dintre ele.

DSC_1507 (530x800)

Ca in fiecare an, au fost cateva elemente noi.

  • Evenimentul a fost inregistrat de catre Bivuac Media, iar finala s-a transmis live.
  • Nu au mai fost arbitrii, contestatiile se puteau rezolva cu camerele de filmat (pe fise s-a trecut si ora:))
  • Boulderingul si escalada s-a tinut in acelasi timp pentru concurenti. Aici a fost un mic dezavantaj: a fost dificil pentru participanti sa se focuseze in sase ore atat pe teme de bouldering cat si de escalada. Avantajul a fos ca s-a vazut putin cam care este preferinta cataratorilor dintre bouldering si escalada (lucrurile sunt mult mai discutabile pe subiectul asta…. sa lasam specialistii sa o faca:)). Sunt zvonuri ca la anul o sa se revine la zile diferite pentru bouldering si escalada.
  • Finalele au fost si ele in aceeasi zi, astfel au fost concurenti care au intrat in doua finale.
  • Ventilatoarele din sala a eliminat cu succes magneziu din aer (prezent din plin la editiile anterioare)
  • A fost inaugurat un nou tronson de escalada. A cam ramas putin loc in sala pentru rute noi, cred ca se apropie timpul pentru Vertical Spirit 3!
  • Claudiu a fost prezent cu copiii de la Climb Again. Proiectul a crescut, se dezvolta si face progrese foarte mari. Astazi am vazut o coordonare perfecta intre copiii nevazatori si Claudiu (copiii au avut casti si au fost indrumati prin telefon). Un proiect iubit de cataratori. Felicitari!

DSC_0024 (530x800)

Prezenta camerelor, sau mai bine zis lipsa arbitrilor a facut atmosfera foarte relaxata si a disparut aglomeratia.

DSC_0988 (530x800)

Au fost foarte multi concurenti, iar la finala foarte multi spectatori.

La bouldering s-au calificat ceva mai multi baieti, asa ca am avut spectacol din plin. Castigatorul a fost Bogdan Rus. George Maris a oferit un spectacol de zile mari…

DSC_0964 (530x800)

La fete o surpriza placuta a fost revenirea, dupa ceva timp a  Hannei (nu stapanesc bine gramatica, sper sa nu fi gresit). Locul 1 a fost luat de Catri Enache.

DSC_0782 (530x800)

La escalada la baieti a castigat tot Bogdan Rus, care a reusti sa dea top. Foarte frumos s-a catarat si Kores, prezent si el in finala.

La fete escalada topul a fost dat de Crina. Toate editiile Vertical Step, la fete a fost castigat de Crina :))) Surpriza din finala la fete a fost Silvique, care s-a descurcat foarte bine.

DSC_0138 (530x800)

Asteptam maratonul de la anu` !!!

 

 

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.